• Lorem ipsum dolore
    Zde uveďte text, který bude obsahovat informace o výše uvedeném nadpisu.

Rendezvényhelyszín


Ragadd meg a lehetőséget és béreld ki a Replay Music Pub-ot saját rendezvényed alkalmára!

Kiadó Szórakozóhely Kalocsa

Amit a Replay Music Pub-ról tudni kell:

A Replay Music Pub 200 m2-es és 168 fő befogadására alkalmas.
A Pub stílusa tükrözi színvonalát, hiszen a belső tér kialakítása során mind az aktuális trendeket, mind a praktikumot, mind pedig a kényelmes és stílusos bútrok kiválasztását figyelembe vettük.
A Dj pult a terem végében kapott helyet, mely előtt a jól kihasználható tánctér terül el, körbe pedig pultrészt és leülési lehetőséget biztosítottunk a megpihenni vágyó közönségnek. Bárpultunk a bejárattal szemben került felépítésre, mely praktikus kialakításának köszönhetően igen közkedvelt a vendégek körében.

 

Buli, Koncert, Céges rendezvény, Születésnap?! Szervezd a Replaybe!

A Replay Music Pubot lehetőséged van kibérelni a hét minden napjára.
Ha szeretnél egy saját szervezésű rendezvényt tartani, ez egy remek lehetőség, hogy kipróbáld magad! A Replay Music Pub egy szórakozóhely Kalocsa szívében, mely az eddigi fennállása alatt már bizonyította, hogy remekül megállja a helyét és egy közkedvelt szórakozóhely lett a kalocsaiak valamint a környékbeliek körében.
Ragadd meg a lehetőséget és szervezd te a rendezvényeket! Valósítsd meg legmerészebb ötleteidet,  állj elő az újdonságokkal vagy szervezz egy bulit, ahol te szabod a feltételeket!
Lépj velünk kapcsolatba a lentebb található árajánlat kérési űrlap segítségével, vagy keress minket telefonon! (telefonszám a láblécben)

Árajánlat kérési űrlap

Kis felirat

Ha kérdésed van, hívd a Replay Music Pub telefonszámát azonnal: +36 20 504 4373